RV de Brinkruiters

Rijvereniging de Brinkruiters is een actieve vereniging voor iedereen in Annen of omgeving die actief is op het paardengebied. De vereniging biedt ruimte aan wedstrijd- en recreatierijders, pony's en paarden, dressuur, springen en mennen, beginners en gevorderden. De vereniging beschikt over een eigen manege (met binnen- en buitenbak), waarin ook een aantal stallen beschikbaar zijn voor stalhuur.

Manege en Stalling

Manege en Stalling

RV de Brinkruiters beschikt over een eigen manege met binnen- en buitenbak (beide 20 x 40) en een longeercirkel. Buiten de lessen en activiteiten om kunnen beide bakken door leden gebruikt worden voor vrij rijden. De manege beschikt over 7 stallen, die beschikbaar zijn voor stalhuur. Op dit moment zijn alle stallen verhuurd, maar plaatsing op een wachtlijst is mogelijk (info...xxx).

Read More

Vereniging en Lidmaatchap

Vereniging en Lidmaatchap

De Brinkruiters bestaat als vereniging voor de leden, maar ook door de leden. Alle activiteiten worden georganiseerd door vrijwilligers/leden van de vereniging en zijn alleen mogelijk dankzij deze inzet. We hebben verschillende lidmaatschapskeuzes: lid zonder gebruik van de manege, accommodatie lid of lessend lid (inclusief accommodatiegebruik).

Activiteiten en Wedstrijden

Activiteiten en Wedstrijden

We organiseren regelmatig wedstrijden en activiteiten in de manege, zowel officiƫle KNHS dressuurwedstrijden als onderlingen wedstrijden voor de leden. Ook worden er regelmatig activiteiten georganiseerd, zoals clinics en georganiseerde buitenritten.

Laatste nieuws

 • Onderlinge springwedstrijd

  12 November hadden we een onderlinge wedstrijd voor onze leden. Eerst een proefrondje en het 2e rondje ging voor de ‘punten’. Een gezellige ochtend met veel lol (met je knol).

  Lees meer

Wie zijn we?

RV de Brinkruiters. Dat zijn natuurlijk in de eerste plaats de leden, die er samen voor zorgen dat een vereniging kan bestaan. Samen rijden en lessen we, en organiseren we activiteiten en wedstrijden.

Het bestuur van RV de Brinkruiters en de verschillende commissies worden gevormd door leden die zelf rijden, hebben gereden of een band met de paardensport hebben. Samen met de vele vrijwilligers proberen we de paardensport in Annen (en omgeving) actief mogelijk te maken.

De laatste foto’s

Heb je zelf foto’s die je hier graag wil laten zien? Stuur ze naar info@brinkruiters.nl!


Overig nieuws

 • Crossclinic

  Op 18 september was de crossclinic olv Wieneke Haddering. 13 fanatieke, enthousiaste leden reden naar Vredenheim, waar een veld vol met crosshindernissen klaar staat.

  Lees meer…

 • Menners naar de Hippiade!

  Zaterdag 11 juni waren de Noord Nederlandse Kampioenschappen Mennen. Zowel dressuur als de vaardigheid. De Brinkruiters waren goed vertegenwoordigt. Uit deze combinaties mogen zich 4 deelnemers zich gaan melden op de Hippiade in Ermelo op 23 augustus! Jolanda, Remmy, Mirjan en Lysanne heel veel succes in de voorbereiding en natuurlijk op de Hippiade zelf.

  Lees meer…