Menu
A+ A A-

Startpas ontvangen en dan...

Aanmelden voor een wedstrijd

Op de website www.wedstrijdplatform.nl vind je onder de knop lijsten zoeken alle wedstrijden die worden georganiseerd, maar ook de startlijsten en vervolgens de uitslagen van die wedstrijden.
Je meld je bij het wedstrijdsecretariaat van een organiserende vereniging door een inschrijfformulier van de KNHS volledig in te vullen en als bijlage te mailen aan de vereniging.

Aangemeld, maar je kunt niet starten

Als je voor sluitingsdatum je deelname bij het wedstrijdsecretariaat afmeld heeft dit geen consequenties. Vindt de afmelding plaats na de officiële sluitingsdatum van een wedstrijd, dan ben je verplicht het startgeld te betalen. Bedenk vooraf, dat een wedstrijdorganisatie veel kosten maakt om een wedstrijd te kunnen organiseren.

Bixie

Bixie is een rubriek voor jonge kinderen van 6 t/m 13 jaar. Het zijn kindvriendelijke wedstrijden, juist voor de beginnende ruiters. De kinderen kunnen uitkomen in de rubriek dressuur, springen en/of mennen. Informatie over Bixie rijden kun je vinden op de website van de KNHS onder de menuknop bixie.

Dressuur

Deelnemen aan een dressuurwedstrijd betekent dat je hebt ingeschreven voor het rijden van 1 of 2 dressuurproeven. Via de KNHS of in diverse ruitersport speciaalzaken kun je een 'dressuurproeven' boekje aanschaffen. Daarin staan de te rijden proeven en een overzicht in welke maand welke proeven van toepassing zijn. Een en ander is ook terug te lezen op de website www.dressuurproeven.nl.

Springen

Deelnemen aan een springwedstrijd is mogelijk nadat je in de dressuur een winstpunt hebt gehaald (= 180 punten). Voor aanvang van de rubriek (of meerdere rubrieken, check hiervoor de startlijst!) verken je het parcours (al lopende zonder paard!)

terug naar boven

Over Ons

logo stichting veilige paardensportRijvereniging de Brinkruiters is een actieve vereniging voor iedereen in Annen of omgeving die actief is op het paardengebied. De vereniging biedt ruimte aan wedstrijd- en recreatierijders, pony's en paarden, dressuur, springen en mennen, beginners en gevorderden.