Menu
A+ A A-

Algemene informatie

 

Binnen onze vereniging bieden we onze leden de mogelijkheid om gebruik te maken van groepslessen.
De lessen zijn verdeeld in ponylessen, dressuurlessen paarden, springles paarden/pony's en menles.
Op de maandagmiddag worden lessen verzorgd met manegepony's.
De instructrice neemt haar zeven, zeer betrouwbare pony's mee. Voor de overige lessen moet u beschikken over een eigen paard of pony.

De lessen worden uitsluitend gegeven door bevoegde instructeurs.
De actuele lesindeling is te vinden op deze website bij lesoverzicht.

Proefles
Wilt u kennis maken met ons lesaanbod dan is het altijd mogelijk om vrijblijvend onze manege te bezoeken. Daarnaast kunt u gebruik maken van de mogelijkheid om een gratis proefles te rijden. Wij kunnen u mondeling informeren over de lessen en in overleg met u kijken welke les het meest passend is. 

Na een proefles kunt u zich definitief aanmelden voor de lessen. Aanmelden voor de lessen kan op elk moment binnen het kwartaal. Dit kan bij de daarvoor aangewezen personen en via het wijzigingsformulier.

Al u gebruikt maakt van de lessen en u bent éénmalig verhinderd dan kunt u zich afmelden bij de instructeur.
I.v.m. de lesplanning is het voor ons prettig om hier tijdig van op de hoogte te zijn.

Verspreid over het jaar hebben we 4 lesvrije weken. Twee hiervan vallen in de zomervakantie, één in de kerstvakantie en één in het voorjaar. Deze lesvije weken staan vermeld op de jaarkalender.
Daarnaast vervallen de lessen tijdens feestdagen zoals paasmaandag, kerstdagen, oud en nieuwjaarsdag. Een uitzondering hierop zijn de lessen met manegepony's.
De kinderen die op manegepony's rijden hebben tijdens de zomervakantie geen les, dit is verekend in het tarief van dat kwartaal.

Mocht u te besluiten de lessen te beëindigen dan kan dit voor het eind van het nieuwe kwartaal via het wijzigingsformulier.
Wij zijn genoodzaakt niet tijdig afgemelde kwartaallessen in rekening te brengen.

Laatst aangepast opwoensdag, 08 december 2021 19:00
terug naar boven

Over Ons

logo stichting veilige paardensportRijvereniging de Brinkruiters is een actieve vereniging voor iedereen in Annen of omgeving die actief is op het paardengebied. De vereniging biedt ruimte aan wedstrijd- en recreatierijders, pony's en paarden, dressuur, springen en mennen, beginners en gevorderden.