Menu
A+ A A-

nieuwe coronamaatregelen manege

  • 24 nov
  • Lees 684 keer

Beste Brinkruiters,

Zoals jullie vast niet ontgaan is, zijn er aangescherpte maatregelen actief voor sporters en hun begeleiders.

Voor gebruik van onze binnenruimtes geldt het volgende:
- ruiters/menners boven 18 jaar dienen een geldige QR-code met legitimatiebewijs te kunnen tonen (begeleiders zijn vrijgesteld).
- pensionklanten en vrijwilligers, die hun dieren verzorgen, zijn hiervan vrijgesteld
- instructeurs zijn hiervan ook vrijgesteld

Er kan onmogelijk tijdens de volledige openingstijden van de manege iemand aanwezig zijn voor de controle, wel zullen we steekproefsgewijs controleren. 
We willen een groot beroep doen op de verantwoordelijkheid van onze leden: kom alleen naar de binnenruimtes van de manege als je een geldige QR-code en legitimatie kunt laten zien. Handhavers van de gemeente kunnen/zullen dit komen controleren. Wanneer zij leden treffen zonder bovenstaande wacht de vereniging een flinke boete. Het behoeft geen uitleg dat een vereniging daar niet de middelen voor beschikbaar heeft.

We begrijpen dat het erg vervelend is voor leden, die niet een QR-code kunnen tonen, maar kunnen niet anders dan het beleid van de overheid te volgen.

Zie ook de pagina van de KNHS over corona maatregelen in de paardensport: https://www.knhs.nl/nieuws/2020/coronavirus-en-paardensport/.

 

Met vriendelijke groet,
Bestuur Rijvereniging De Brinkruiters

terug naar boven

Over Ons

logo stichting veilige paardensportRijvereniging de Brinkruiters is een actieve vereniging voor iedereen in Annen of omgeving die actief is op het paardengebied. De vereniging biedt ruimte aan wedstrijd- en recreatierijders, pony's en paarden, dressuur, springen en mennen, beginners en gevorderden.