Menu
A+ A A-

Clubwedstrijden

R.V. de Brinkruiters heeft een activiteitencommissie die onderlinge wedstrijden en activiteiten organiseert. Jaarlijks stellen zij een activiteitenprogramma op die bestaat uit onderlinge springwedstrijden, dressuurwedstrijden, de clubkampioenschap en overige activiteiten. Het aanbod van de overige activiteiten kan per jaar variëren. Voorbeelden zijn pas de deux, jeugdfilmavond, kerststukjes maken etc. De onderlinge activiteiten staan open voor alle leden. Soms kunnen niet-leden meedoen aan de activiteit, dit staat bij de activiteit vermeld.

Clubkampioenschap springen en dressuur

Jaarlijks organiseren we een clubkampioenschap springen en dressuur.
Een startkaart is voor deze onderlinge wedstrijden niet vereist.
Wedstrijdruiters starten op het niveau waarin zij in de wedstrijdsport uitkomen, maar kunnen ook een niveau hoger starten.
Recreanten kunnen zelf aangeven op welk niveau zij gaan starten.
Clubkampioen ben je voor een jaar. Je wint een wisselbeker waarin je naam wordt gegraveerd.
Startlijsten en uitslagen worden vermeld op onze website onder wedstrijden.

Helpen bij een onderlinge activiteit

De onderlinge wedstrijden en activiteiten kunnen alleen georganiseerd worden met de hulp van vrijwilligers. Te denken valt aan schrijven, ringmeester, bardienst, maar ook het opruimen van de manege na de wedstrijd. De onderlinge activiteiten zijn vaak erg gezellig, dus lijkt je het leuk om een keer mee te helpen met de organisatie, neem dan contact op met de activiteitencommissie via activiteiten(at)brinkruiters.nl.

Laatst aangepast opvrijdag, 04 september 2020 15:23
terug naar boven

Over Ons

logo stichting veilige paardensportRijvereniging de Brinkruiters is een actieve vereniging voor iedereen in Annen of omgeving die actief is op het paardengebied. De vereniging biedt ruimte aan wedstrijd- en recreatierijders, pony's en paarden, dressuur, springen en mennen, beginners en gevorderden.