Menu
A+ A A-

Algemene informatie

Rijvereniging de Brinkruiters is een actieve vereniging voor iedereen in Annen of omgeving die actief is op het paardengebied.
De vereniging biedt ruimte aan wedstrijd- en recreatierijders, pony's en paarden, dressuur, springen en mennen, beginners en gevorderden.

Lessen of vrij rijden?

Bij onze vereniging kun je rijden als je over een eigen paard of pony beschikt.
Daarnaast worden op de maandag lessen verzorgd met manegepony's.

Eigen manege

Sinds begin 2001 heeft de vereniging de beschikking over een eigen binnenmanege: Manege de Barrage.
Naast de wekelijkse lessen worden in de manege geregeld activiteiten georganiseerd, zoals onderlinge wedstrijden, een clinics en/of cursussen.
De bosrijke omgeving van Annen wordt regelmatig door de vereniging gebruikt voor het organiseren van buitenritten.

Een vereniging voor en door leden

De Brinkruiters is een vereniging voor en door haar leden. Alle activiteiten worden georganiseerd door vrijwilligers/leden van de vereniging en zijn alleen mogelijk dankzij deze inzet. Ook het onderhoud en opruimen van de manege is een gezamenlijke verantwoordelijkheid. Zowel in het voorjaar als in het najaar wordt voor grote schoonmaakwerkzaamheden een opruimdag georganiseerd.

Laatst aangepast opvrijdag, 04 september 2020 15:48
terug naar boven

Over Ons

logo stichting veilige paardensportRijvereniging de Brinkruiters is een actieve vereniging voor iedereen in Annen of omgeving die actief is op het paardengebied. De vereniging biedt ruimte aan wedstrijd- en recreatierijders, pony's en paarden, dressuur, springen en mennen, beginners en gevorderden.