Menu
A+ A A-

Vrijwilligerswerk

De Brinkruiters is een actieve vereniging die bestaat voor en door haar leden. Alle activiteiten, kantinebezetting, schoonmaak en een deel van het onderhoud is mogelijk door inzet van onze leden of andere vrijwilligers. Opruimdagen, ons Rabo Concours in september en de indoor wedstrijden in de manege zijn alleen te organiseren dankzij deze inzet. Dit maakt onze vereniging niet alleen tot een actieve club, maar we zijn hierdoor ook in staat de kosten voor lidmaatschap en lessen laag te houden.

Van alle lessende en accommodatie leden wordt verwacht dat zij zich 1 keer per jaar (minimaal) 1 dagdeel willen inzetten voor het septemberconcours en daarnaast (minimaal) 1 dagdeel meehelpen met alle overige activiteiten. Hiervan krijgen zij ruim van tevoren bericht.

De vereniging beschikt over een activiteitencommissie. Deze organiseert onderlinge activiteiten en clinics. Hierbij kunt u denken aan de clubkampioenschap, springwedstrijd, pas de deux, caprilleproef etc.

Ideeën, voorstellen, of tips zijn altijd welkom en kunt u via een e-mail bericht Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

Laatst aangepast opdinsdag, 16 oktober 2012 16:39
terug naar boven

Over Ons

logo stichting veilige paardensportRijvereniging de Brinkruiters is een actieve vereniging voor iedereen in Annen of omgeving die actief is op het paardengebied. De vereniging biedt ruimte aan wedstrijd- en recreatierijders, pony's en paarden, dressuur, springen en mennen, beginners en gevorderden.