Menu
A+ A A-

Bixie wedstrijd

In 2014 organiseert de rijvereniging een Bixie wedstrijd voor de beginnende wedstrijdruitertjes. De Bixie klasse kenmerkt zich door de kindvriendelijkheid van deze wedstrijdjes. De Bixie is door de KNHS in het leven geroepen om de jongste ruiters en amazones spelenderwijs kennis te laten maken met de wedstrijdsport. Kinderen in de leeftijd van 6 tot 13 jaar kunnen meedoen aan Bixie wedstrijden.

De Bixie is ingedeeld in 3 klassen voor de dressuur: de makkelijkste klasse AA, de iets moeilijkere klasse A en de moeilijkste klasse B1. Voor het springen gelden 2 klassen: AA als makkelijkste klasse en A, de iets moeilijkere klasse. In de klasse AA (zowel dressuur als springen) mag iemand meelopen om je pony vast te houden. Je mag zelf bepalen in welke klasse je wilt starten.

Voor meer informatie: www.knhs.nl, zoek op bixie. 

In 2014 organiseert R.V. de Brinkruiters op:

data volgt nog

Laatst aangepast opvrijdag, 03 januari 2014 15:27
terug naar boven

Over Ons

logo stichting veilige paardensportRijvereniging de Brinkruiters is een actieve vereniging voor iedereen in Annen of omgeving die actief is op het paardengebied. De vereniging biedt ruimte aan wedstrijd- en recreatierijders, pony's en paarden, dressuur, springen en mennen, beginners en gevorderden.