Menu
A+ A A-

Menners naar de Hippiade!

Zaterdag 11 juni waren de Noord Nederlandse Kampioenschappen Mennen. Zowel dressuur als de vaardigheid.

De Brinkruiters waren goed vertegenwoordigt. Uit deze combinaties mogen zich 4 deelnemers zich gaan melden op de Hippiade in Ermelo op 23 augustus!

Jolanda, Remmy, Mirjan en Lysanne heel veel succes in de voorbereiding en natuurlijk op de Hippiade zelf.

Lees meer...

Nieuw: Ledenapp RV de Brinkruiters

Test nu onze nieuwe ledenapp, waar je je kunt aanmelden als vrijwilliger voor diverse activiteiten bij RV de Brinkruiters.

Op het moment staan er nog een aantal test activiteiten in, maar deze worden zeer binnenkort vervangen door de echte activiteiten. Je kunt wel alvast een account aanmaken en alle onderdelen van de app bekijken.

De app werkt zowel op PC/laptop als op mobiel.

Link: https://brinkruitersledenapp.netlify.app/

Lees meer...

Aangepaste maatregelen nav persconferentie 18 december 2021

N.a.v. de aangepaste maatregelen vanuit de persconferentie van 18 dec j.l. moeten wij ook onze maatregelen aanpassen.

De manege mag gebruikt worden, omdat het welzijn van paarden/pony's in acht moet worden genomen. Het betekent wel dat we tijdelijk de lessen stop zetten, in ieder geval tot 14 januari 2021. Mochten er veranderingen in komen, geven wij dit zsm door aan onze leden.

Om gebruik te mogen maken van de manege moet er worden gereserveerd in de baanreserveringsapp. Er mogen per tijdsblok, van een uur, 2 mensen rijden/mennen. Dit betekent ook dat er geen publiek aanwezig mag zijn. Wel mag er een begeleider aanwezig, mocht dit noodzakelijk zijn. 

Houd afstand tot elkaar.

Lees meer...

nieuwe coronamaatregelen manege

Beste Brinkruiters,

Zoals jullie vast niet ontgaan is, zijn er aangescherpte maatregelen actief voor sporters en hun begeleiders.

Voor gebruik van onze binnenruimtes geldt het volgende:
- ruiters/menners boven 18 jaar dienen een geldige QR-code met legitimatiebewijs te kunnen tonen (begeleiders zijn vrijgesteld).
- pensionklanten en vrijwilligers, die hun dieren verzorgen, zijn hiervan vrijgesteld
- instructeurs zijn hiervan ook vrijgesteld

Er kan onmogelijk tijdens de volledige openingstijden van de manege iemand aanwezig zijn voor de controle, wel zullen we steekproefsgewijs controleren. 
We willen een groot beroep doen op de verantwoordelijkheid van onze leden: kom alleen naar de binnenruimtes van de manege als je een geldige QR-code en legitimatie kunt laten zien. Handhavers van de gemeente kunnen/zullen dit komen controleren. Wanneer zij leden treffen zonder bovenstaande wacht de vereniging een flinke boete. Het behoeft geen uitleg dat een vereniging daar niet de middelen voor beschikbaar heeft.

We begrijpen dat het erg vervelend is voor leden, die niet een QR-code kunnen tonen, maar kunnen niet anders dan het beleid van de overheid te volgen.

Zie ook de pagina van de KNHS over corona maatregelen in de paardensport: https://www.knhs.nl/nieuws/2020/coronavirus-en-paardensport/.

 

Met vriendelijke groet,
Bestuur Rijvereniging De Brinkruiters

Lees meer...

Over Ons

logo stichting veilige paardensportRijvereniging de Brinkruiters is een actieve vereniging voor iedereen in Annen of omgeving die actief is op het paardengebied. De vereniging biedt ruimte aan wedstrijd- en recreatierijders, pony's en paarden, dressuur, springen en mennen, beginners en gevorderden.